Start
Omhoog

Wat vinden jullie van mijn nieuwe fiets die ik vorig jaar gewonnen heb bij De Schakel? (Mette uit Mol)

 

Om de grote vakantie af te sluiten hadden we besloten om dit jaar te schakelen.

Na wat voorbereidingen konden we omstreeks 10u30 vertrekken vanuit onze woonplaats, Mol-Achterbos, naar ons vertrekpunt. 

In de ambiancehut te Mol-Millegem schreven we ons in en konden we onze tocht aanvatten.  Met een kleine verrassing voor de kinderen en voor iedereen een suikerwafel en appel voor onderweg trokken we met z'n vieren richting de Sporthut in Geel.

Mama en grote zus Mette op de gewone fiets. Papa met een aanhangfiets voor de kleinste telg Berre. Mette vond het fijn om kop te trekken en steeds de route aan te geven.

Met een blakende zon in het aangezicht fietsten we langs rustige wegen tot aan de Leunen. Na de ferme rit konden we er genieten van een fris drankje en smulden we van croques.  De kinderen hebben zich nog kunnen uitleven op het springkasteel.

Na voldoende rust te hebben genomen trokken we naar onze tweede tussenstop. Slingerend door het Geelse landschap kwamen we terecht aan het kanaal.  Bij de lokale kayakclub konden we schuilende voor de zon onder de prachtige bomen langs het kanaal opnieuw genieten van een fris drankje.  We proefden ook van de lekkere bokes met spek, een succes bij de kinderen.

Nadat we ook hier weer op onze positieven waren gekomen trokken we richting eindstopplaats.  Bij aankomst konden we op een vol zomerterras mee genieten van de klanken van de fanfare en ook daar bleken de kinderen nog genoeg energie over te hebben om stunten uit te halen op het springkasteel.

Met bijna 35 km op de teller  was het een bijzonder aangename afsluiter van de zomervakantie! Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij!

Groetjes
De mama van Mette uit Mol

(c) 2020 - Dani Bellemans laatste wijziging op 21/05/2020