brochure 2018
(wordt verwacht)

KINDERPAGINA

De grote mensen zeggen dat het crisis is en dat alles duurder geworden is.

Voor de kinderen die meerijden met de Schakel is dit helemaal niet waar en die hoeven zich daar helemaal niets van aan te trekken. 

De deelnameprijs die vorig jaar werd gehalveerd, blijft 1 euro.  Goed hé !!

Wat krijg je daar allemaal voor in ruil ?

  • Een appel

  • Een wafel

  • Een fietsvlaggetje

  • Een nuttig cadeautje geschonken door speelgoedwinkel ’t Klavertje Vier.  Dit cadeautje wordt in de winkel verkocht voor minstens 1 euro.

  • Een kans op het winnen van een splinternieuwe kinderfiets op maat of het winnen van één van de 10 abonnementen van zo maar eventjes 75 euro van de nieuwe binnenspeeltuin Raf en Otje of één van de vele speelgoedbonnen ter waarde van 25 euro.

Als je dan ook nog eens meedoet met onze tekenwedstrijd heb je daar ook nog kans om als winnaar uit de bus te komen.

Vorig jaar reden er meer dan 500 kinderen mee.  De kans dat je een prijs wint, is dus enorm groot.  Dus… begin al maar te oefenen.

De tekening die je kan inkleuren kan je HIER kiezen op onze website. Als je op een tekening klikt, kan je ze downloaden en afdrukken...

Ofwel kan je die zelf downloaden of je vraagt het aan papa of mama of opa of oma of je broer, je zus, je nonkel, je tante, je gebuur… en dan maak je er een echt kunstwerkje van dat je dan afgeeft bij het inschrijven bij de Schakel.

VEEL SUCCES !!!

 

 

u bent deze maand bezoeker

(c) 2018 - Dani Bellemans laatste wijziging op 22/05/2018